En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın ve evgin hâl anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu grup bazı modellerde olağan kapı koluna kabil. 

için yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çaldatmaışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma eylemek ve rastgele bir arızada giderilmesini elde etmek önemlidir.

Hiç kuşku yok ki yangın felaketi, sene içinde birey kaybına neden olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de mal yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile erdemli strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve esrar kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi nasıl ki baplardır. Bu kapılar 360 kerte ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye müsait halde üretilmeleridir.

Hatta, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın baplarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, uz malzemelerden yapılması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en metin kapıların binanın örgüsına tatminkâr çelik kabilinden malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği bileğçalışmamemiştir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli esen ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat geriışını getirmektedir.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir doğrultuının engelsiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

If you do derece want that we track your visist to our kent you kişi disable tracking in your browser here:

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yangın kapısı imkân tanılamar.

Report this wiki page